pripravte se 3 vcelkyvybaveni
"Nejsme nejlepší nahrávací studio v Čechách,jsme nejlepší Včelí nahrávací studio na světě!"
 
     

úvod

1994-5

1996

1997-8

1998-9

1999 I.

1999 II.

2000

2001-2

2002-3

novinky

1996

Ovšem kazetový osmistopáč není stavěný na takový zápřah, dlouho nevydrží a začná kolísat rychlost, tedy i ladění.

Takže další půjčka. 16stopý půlpalcový cívkový magnetofon z bazaru, z toho ale 4 stopy nefungují. Velký mix po Štaidlovi, Dalibor Janda na něj prý točil svého "Hurikána". Cena poskočí na 28O,- Kč.

Nahrávání zaznamenává veliký posun, nic už se nepředmíchává, každý nástroj má vlastní stopu, bicí 8. Reklama už není potřeba, pověst se mezi kapelami šíří šuškandou. Objevují se v budoucnu slavní Southpaw, Lunetic (to ještě zpívají sami a své texty...), opravdovým úspěchem je pak demo skupiny Support Lesbiens, 12 skladeb natočeno za jeden den, naživo a bez korekcí, druhý den smícháno. Když večer odejdou, zesílí si náš šťasný zvukař bedny na maximum a tančí a zpívá si jeden z jejich hitů, zní to skvěle, uáá, dokázal jsem to...!

(Na Sony music si ovšem myslí něco jiného: "Co nám to tady hrajete za najazzlou pohodovku, chceme něco tvrdého, tak jak vás posluchači znají...". Supporti se rozpadnou, až (jaké paradoxy!) po šesti letech jim při velkém comebacku ta samá firma nadšeně vydá ty samé skladby. Tak takhle to u nás chodí s talenty.)

Dále

 

     
 
"Nejsme nejlepší nahrávací studio v Čechách,jsme nejlepší Včelí nahrávací studio na světě!"

3bees studio - nahrávací studio a dům služeb muzikantům, založeno 1994 (Demos, Live & Loud)