pripravte se 3 vcelkyvybaveni
"Nejsme nejlepší nahrávací studio v Čechách,jsme nejlepší Včelí nahrávací studio na světě!"
   

úvod

1994-5

1996

1997-8

1998-9

1999 I.

1999 II.

2000

2001-2

2002-3

novinky

bicí

2000

Na Nový rok skončí po několika záchvatech v nemocnici se zánětem slinivky (doktoři si zprvu myslí, že to na Silvestra trochu přehnal...), týden na kapačce a vyoperovaný žlučník,každou volnou chvilku se prodírá 1000stránkovým manuálem k Logicu - a kapely už čekají...

Následují 3 měsíce se třemi dny volna, jako vysvobození se zjevuje student elektrotechniky, který by rád do studia na praxi, kupuje si iMac a rychle se zapracovává. Od této chvíle už na to náš zvukař nebude nikdy sám.

re~ieKupuje velké studiové monitory, doposavad míchal na bedny Hi-Fi klubu Svazarmu. Objevuje kouzlo masteringu se softwarem T-racks. Po půl roce dennodenní práce v Logicu konečně najde chvilku otevřít si taky Pro Tools. A je to láska - na druhý pohled... Totiž všechno, co mu v Logicu chybělo, tak tady je, tak prosté a praktické...! A studování manuálu? Během 14 dnů přejdou na Pro Tools.

Najednou může stříhat 16 stop najednou a přesně, může míchat odposlech v průběhu nahrávání a MIDI, MIDI je krásně jednoduché a zábavné!

Koncem roku vzniknou některé vyjímečné nahrávky, především deska originálního dechrocku skupiny Traband pro vydavatelství Black Point music.To také začne jako první studiu věřit,ještě než přijdou práce pro velkéfirmy. Na české scéně nastupuje funk,velmi povedené je např. demo skupiny Skvělejden. Tento rok je také rokem zpěvaček, vystřídalo se jich v nahrávacím studiu 10.

A jak se změnil zvuk, oblíbené hifistické debaty analog vs. digitál? Rozhodně to není tak důležité, jak majitelé analogů tvrdí. (Daleko důležitější jsou zvukařovy uši.) A vzhledem k předchozímu tzv. "úzkému" půlpalcovému pásu je to teď jasně lepší.

Dále

   
"Nejsme nejlepší nahrávací studio v Čechách,jsme nejlepší Včelí nahrávací studio na světě!"

3bees studio - nahrávací studio a dům služeb muzikantům, založeno 1994 (Demos, Live & Loud)