Volné termíny pro nahrávání

Volné termíny pro mix

Návštěvy: pondělí 13-19

pripravte se... 3 vcelkyvybaveni
 

 
   

2007

2006

2005

28.12.2004 - Další nové mikrofony

21.11.2004 - Podzimní úroda vynikajících CD

30.9.2004 - Máme piano!

20.7.2004 - Natáčíme koncerty

4.5.2004 - 2. Dny otevřených dveří a 10 let studia!

4.2.2004 - Zlevnili jsme!

16.1.2004 - Co si přečíst

2003

 

21.11.2004 - Podzimní úroda vynikajících CD

Stejně jako vloni s debutem Moberg Ensemble, i letos jsme měli to štěstí pracovat na vyjímečných deskách, které by mohly změnit váš život.

Nevěříte? Tak třeba čtvrtá deska neuvěřitelné kapely Traband - sklízí jednu pochvalnou recenzi za druhou a pro mnoho recenzentů je deskou roku! I naší. Hodně silné písně, hodně silné texty, hodně silný zážitek. Poslechněte si ukázky a honem si ji běžte koupit! A nezapomeňte, že Traband hraje každý měsíc v Praze na Dobešce. (Tedy, když není zrovna v Japonsku, Německu či ve Francii...) Např. tenhle čtvrtek 25. 11. - to se zrovna křtí. A to my tam tedy jdem! Hurá! Traband k táboráku a Jardu Svobodu do čítanek!

 

A co třeba šesté album Vaška Koubka? Kterého "už nebaví bejt při zemi"... Kterého tu krom jeho kmenové kapely doprovází třeba právě Traband, Pavel Fajt, Filip Topol a další. A který konečně vyprodukoval zvukově odpovídající desku, kde ho uslyšíte tak, jak opravdu zpívá, bez hallů a bez příkras, desku rozmanitou a přitom jednotnou. Kde pro něj Honza Ponocný složil a zaranžoval hit, který by klidně mohla hrát ta nejpopovější radia. A kde najdete texty, jako třeba tenhle:

Všichni jsme snílci snílci
Snící o lásce
Měníme plány
Zkoušíme zase
Doufáme všichni v jediný bloud
Že ten sněný nemůže nás minout

 

A co si poslechnout nádherné páté album skupiny Majerovy brzdové tabulky? Znáte je vůbec? Myslíte si, že to jsou punkáči? Víte, jaké tabulky to v roce 1935 pan drážní inspektor A. Majer sepsal? A že "byly vlídně přijaty nadřízenými úřady, služebnami i zaměstnanci"? To tahle deska by se mohla líbit skoro všem. Hi-fistům, folkařům, popíkům i technařům. A romantikům, mystikům a cestovatelům.

 

To samozřejmě není zdaleka všechno, na vánoční trh právě přichází skvěle vyprodukované album Zuzany Stirské s obřím souborem Gospel Time, kde se tradiční Vánoční písničky dočkaly netradičních velmi působivých úprav a interpretací.

A mnoho a mnoho demosnímků, např. Vokokos, DoNot, Shy, Pilgrim Pimple, Matyas, Trio pelešando, Timudej...

Nebo úspěšné CD ska kapely Tleskač, které se v hitparádě Radia 1 Velká sedma drží už od jara. Právě teď jsou tam dokonce 4 kapely ze 3bees. A pěkně na předních místech.

předchozí | další


 

 

 

Traband

Traband
- Hyjé!

 

Vašek Koubek

Václav Koubek
- Každej pes

 

Majerovky

Majerovy brzdové tabulky
- Pálava

   
 

3bees studio - nahrávací studio a dům služeb muzikantům, založeno 1994 (Demos, Live & Loud)

1 den nahrávání ZDARMA!