Volné termíny pro nahrávání

Volné termíny pro mix

Návštěvy: pondělí 13-19

pripravte se... 3 vcelkyvybaveni
historiereferencestrucne
 

 
   

Seznam novinek

 

7.1.2006 - 3 včelky jsou teď 4!!!

I 3 mušketýři přece byli 4... Vzhledem k obrovskému zájmu, který o naše služby projevujete, jsme naše řady museli posílit o jednu superhyperaktivní včelku - máme totiž už přes půl roku plno na obě směny.

Denní frekvence nyní začíná už v 9 a končí v 17 hodin, večerní trvá od 17:30 do 23:30 a s 20% příplatkem lze točit i přes noc...

Balco koncertA kdo se stal oním "vyvoleným"? Mistr Jan Balcar, zvaný "balco", kandidát nad jiné povolaný.

Jednak ho známe spoustu let jako výjimečného kytaristu "nejtrapnější skupiny v dějinách funkové hudby" Nukleární vokurky - jeho umanutý tón a žhavý feeling poznáte po jediném tónu, jeho sóla přesahují hranice fantazie okolních galaxií - a přitom dokáže střídmě a přesně doprovázet v jakémkoliv žánru.

Hraje i na piano, aranžuje a komponuje, poslepu vám uhádne tón, který mu zahrajete...

balco tyčNavíc nyní jako jeden z mála šťastlivců v této republice studuje na FAMU obor Zvuková tvorba - tedy konečně někdo se vzděláním z oboru!

Hlavně jej k nám ale přivedlo vnitřní souznění se stylem našeho studia, stejný názor, kreativita, pracovitost, vtip a cit.

balco potápěčA co by vás o něm ještě zajímalo?

Třeba, že jeho koníčkem je windsurfing - a profesionální křičení do popelnic - v němž se chce kvalifikovat na olympiádu do Pekingu - aby tam poté mohl s velkým humbukem neodjet - na protest proti komunisticému režimu. Držíme mu palce.

předchozí | další

 

 

 

 

 

 

 

foto: archiv Balco
 
 

3bees studio - nahrávací studio a dům služeb muzikantům, založeno 1994 (Demos, Live & Loud)

1 den nahrávání ZDARMA!