Volné termíny pro nahrávání

Volné termíny pro mix

Návštěvy: pondělí 13-19

pripravte se... 3 vcelkyvybaveni
 

 
   

8.4.2007 - Miliónové investice

2006

2005

2004

2003

 

8.4.2007 - Milionové investice

O čem že je dnešní pohádka Ovčí babičky, milí veselí muzikantíci, čertíci producentíčci a mrštná vydavatelstvíčka? O tom, jak pro vás 3 včelky nakoupily výbavu téměř za 2 miliony - a nechtějí přitom navíc ani korunu! Jedině snad korunu na hlavu včelího království...

Po 18 letech činnosti v oboru již dobře víme, že si nemůžeme dovolit kupovat levné věci. Řídili jsme se tedy heslem, že "jen to nejlepší je pro nás dost dobré".

A čím jsme začali? Co že je pro zvuk nejdůležitější? Jeho zdroj. Koupili jsme pro vás tedy všechny základní nástroje, které kapela potřebuje - a všechny na špičkové úrovni. Posuďte sami:

  1. bicí GRETCH Renown Maple a činely SABIAN HHX, AAX a Signature (všechny naše nové nahrávky mají o třídu lepší zvuk - právě díky těmto bicím)
  2. basový aparát TRACE ELLIOT AH300-SMX se dvěma boxy (1x15', 4x10') (tahle značka je synonymem pro čistý, silný, dlouhý, univerzální zvuk)
  3. baskytara FENDER American JAZZ BASS (klasika nejklasikovatější - jak je pro nahrávku důležitý zvuk basy, snad ani nemusíme zdůrazňovat)
  4. kytarové aparáty: MESA/BOOGIE Single rectifier (Lampy 2x 6L6, 5x 12AX7, 2 komba v jednom, 5 kanálů, zcela neuvěřitelný stylový rozsah, šířka a kvalita, opravdu boží záležitost...), FENDER HOT ROD, MARSHALL JCM900 (nyní s original boxem)
  5. elektrická kytara PAUL REED SMITH SE Custom (taková bohatost spektra se jen tak neslyší)
  6. mistrovská akustická kytara kytaráře P. Stehna
  7. ROLAND RD700 (kladívková klávesnice s tvrdostí "tak akorát" pro muzikantské prstíky)

Dál jsme šli po mikrofonech. Co byste řekli na 30 nových mikrofonů značek jako Neumann, Rode, Shure, CAD, Studio Project, M-Audio, Joemeek či Audio-Technica...? Více se o nich v brzké době dočtete v sekci vybavení.

Dále předzesilovače/kompresory Joemeek, TL Audio.

A komfort pro muzikanty: 20 těch nejlibovějších sluchátek AKG Studio a separátní 23' počítačový display pro nahrávajícího - zrcadlí zobrazení skladby v režii, takže zpěvák ví přesně, v které části skladby se nachází, kdy se nahrává, a také se snadněji domluví se zvukařem (producentem).

O desítkách nových pluginů, virtuálních nástrojů a těch nejkvalitnějších samplů, ruchů a smyček už ani nemluvíme.

A jen tak mimochodem, máme také nové zvukaře a celé nové druhé studio na mix a mastering... Ale o tom až příště, milé děti.

předchozí || další

investice

 
 

3bees studio - nahrávací studio a dům služeb muzikantům, založeno 1994 (Demos, Live & Loud)

1 den nahrávání ZDARMA!