Free terms for Recording

Free terms for Mixing

get ready... 3 beesequipment
 
"We aren't best recording studio in Czech republic,we're The Best Recording Studio in The World!"
   

Intro

1994-5

1996

1997-8

1998-9

1999 I.

1999 II.

2000

2001-2

2002-3

News

iMac

1999 I.

Classic 1984Jako by náš zvukař zaspal dobu. Skoro každý už s computery nějaké zkušenosti má, hráli na tom hry, něco psali, posílali nějaké e-maily, nahrávali MIDI do sequenceru, jen on se nikdy počítače ani nedotknul. Jen sledoval, jak s ním pracují druzí.

A to nebyla dobrá zkušenost: pořád nějaké problémy, něco nešlo, zamrzalo, nefungovalo, jak má. A k němu do studia přicházely kapely a říkaly: "To je pohoda, tady na analogu, tady se prostě jen točí, to jsme byli támhle, tam ty Windows, to se jenom čekalo a řešilo..."

A pak v jednom časopise uviděl článek o počítačích Apple Macintosh, o tom, jak jsou o tolik lepší než "Wintel" krabice a jak jim to ten Microsoft vlastně všechno ukradl, ale špatně. A pak ho uviděl, krásný barevný iMac a "první stolní superpočítač" G4, který se nesmí vyvážet do zemí sdiktátorskými režimy.

Posledním hřebíčkem do rakve analogu bylo nahrávání jedné brněnské speedmetalové skupiny, kde bylo třeba neustále střihat v sólech, a "naprogramovat" potřebný úsek trvalo na magnetofonu třeba půl hodiny, 20x, 30x, pořád špatně...

S masterujícím producentem začaly být z různých důvodů čím dál větší problémy,také už začalo být podezřelé, proč do nebes vychvaluje analog, když sám pracuje na počítači Macintosh...

Next

   
"We aren't best recording studio in Czech republic,we're The Best Recording Studio in The World!"
3bees recording studio - recording studio and house of musical service, since 1994 (Demos, Live & Loud)